G-L4PCSEMQBE Orgelkoncert med Jonas Hellesøe | Torup sogn

Dato Torsdag d. 7. juli 2022, kl. 19:30
Sted Lynæs Kirke, Kirkebakken 5, 3390 Hundested
Orgelkoncert med Jonas Hellesøe

Det er en stor ære endnu engang at indbyde til orgelkoncert med den super talentfulde unge organist Jonas Hellesøe. Under hans solokoncerter bliver vi bragt rundt i universer skabt af Bach, G. Thalben-Ball og Mozart. Mens Jonas får Lynæs Kirkes fine gamle orgel til at brede musikken ud for os, kan vi som undrende gæster kan træde ind i en anden verden af klange og stemninger, som ingen ord kan beskrive.

Jonas Hellesøe (f. 1991) er uddannet på solistklassen på konservatorierne i Aarhus og Berlin ved Prof. Ulrik Spang-Hanssen, domorganist Kristian Krogsøe og Prof. Leo van Doeselaar. Jonas er en af de mest aktive koncertorganister i Danmark, og har i de seneste år spillet koncerter i bla. Musikkens Hus, Aalborg, Københavns Domkirke, Vor Frelser Kirke, Holmens Kirke, Odense Domkirke og mange andre steder. Jonas er meget aktiv på Instagram under @jonastheorganist, hvor 3000 mennesker følger med i hans arbejde.

Der er gratis adgang.